Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan doğal ve organik içeriği ile yıllardır süre gelen saç dökülme problemine karşı kadın, erkek fark etmeksizin saç dökülme problemi yaşayan herkese saç dökülmesi ile mücadelede ciddi yarar sağlamaktadır. Birçok dökülme tipinden kaynaklanan bu sorun azımsanmayacak oranda dış görünüşümüzü etkilemekte, saç dökülmesi yaşayan kişilere rahatsızlık vermektedir. Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan düzenli kullanımda saç dökülme oranında yüksek oranda azalma sağlamaktadır.

Düzenli kullanımlarda saç dökülmesinde azalma sağladığı gibi aynı zamanda fonksiyonunu yitirmek üzere olsan saç köklerinin canlanmasına etki etmektedir. Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan özel formüllü içeriği ile sadece saç dökülmelerine karşı etkisi haricinde saç derisini besleyip daha sağlıklı bir yapı kazanmasına yardımcı olmaktadır. Şampuan ile saç derisinin sağlıklı bir yapıya kavuşması ile kepeklenme ve saç derisinde meydana gelen dökülmeler tamamen ortadan kalkmaktadır.

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan ile düzenli kullanımlarda saçınızın doğal dengesini korumakla birlikte sağlıklı ve canlı bir görünüme sahip olurken, gereken tüm saç bakımlarınızı yapmış olacaksınız.

Saç Dökülmelerine Karşı Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan

Dış görünüşümüze belki de en fazla katkıda bulunan saçlarımızın dökülmesi ya da cansız, solgun ve yıpranmış görünümü Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan ile ortadan kalkıyor. Birçok nedenden dolayı kaybettiğimiz ya da doğal dengesini kaybeden saçlarımızın eski canlı ve güçlü haline gelmesi için gereken her şey şampuan ile birlikte şu an yanımızda. Genel olarak saç dökülmesi herkesin yaşayabileceği hatta günlük olarak dökülen tel sayısı açısından normal olduğu durumlar vardır.

Günlük 100 tel saç dökülmesi normal olarak karışılabilirken, +150 ise saç dökülme probleminiz olduğunu işaret etmektedir. Günlük 100 tel civarı dökülmelerde zayıflayan saçlar dökülerek yerlerine yeni saçlar gelmektedir. Burada dökülen saçların yerine gelecek olan saçların daha hızlı ve güçlü gelmesi için doğal, organik ve kimyasallardan arındırılmış içeriği ile daha sağlıklı ve güçlü saçlar kazanmanızı sağlıyor.

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan ile Saç ve Deri Sağlığı

Saç sağlığı denilince deri üzerindeki binlerce kıl yapısının genel sağlık durumu akıllara gelmektedir. Genel sağlık durumu ise, saçın gür, dolgun, canlı ve parlak yapıda olması ile ilişkilidir. Doğal dengesini koruyan ve iyi durumda olan saçlar dışarıdan dikkat çekmektedir. Saçlarımızın daha iyi gözükmesi için uygulanan yoğun kimyasallar içeren kozmetik işlemler ve fiziksel etmenler saç ve saç derisinin doğal dengesini kaybetmesine ve sağlıksız bir hal almasını sağlamaktadır.

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan doğal içerisi ve zararlı kimyasallardan arındırılmış özel formülü ile saç ve saç derisinin doğal dengesini koruyup, sağlıklı bir form kazanmasına yardımcı olmaktadır. Saç dökülmesine karşı geliştirilmiş olan Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan düzenli kullanımlarda saç derisinin nefes almasını sağlayacak etkiye sahiptir. Saç derisinin nefes almasını sağlamakla birlikte, saç derisinde ki sebum dengesini sağlayarak saçların daha güçlü ve sağlıklı bir hal almasını sağlamaktadır.

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan İçeriği

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan doğal içeriği ve zararlı kimyasallardan arındırılmış olan özel formüllü yapısı ile saç ve saç derisinin sağlığının, doğal dengesinin ve yapısının korunumunu sağlamaktadır. Saç ve saç derisine zarar veren maddelerden arındırılmış olan Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan içeriğinde kesinlikle paraben, sülfat ve parfüm barındırmaz. Paraben, sülfat ve parfüm içerikli şampuan kullanımlarında saç ve saç derisinde meydana gelen rahatsızlıklar örneğin,

             Paraben Kaynaklı;

    • Cildi hassaslaştırma
    • Egzama
    • Alerjik reaksiyon
    • Tahriş

Sülfat Kaynaklı;

    • Tahriş
    • Ciltte pullanma
    • Saç derisinde kuruma
    • Kepeklenme

Şampuanlarda Kullanılan Parfüm Kaynaklı;

    • Kaşıntı
    • Kabartı
    • Egzama

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan özel formülü içerisinde barındırdığı, Provitamin 5, Vitamin E ve Çinko minerali ile saçlarınızın ve saç derinizin ihtiyacı olan canlılığı, gücü vermektedir. İçeriğinde bulundurduğu özel aktifler ile kan akışını hızlandırıp, saç derinizin nefes almasını sağlayarak saçlarınıza daha güçlü bir yapı kazandırır. Saçlarınızda yaşadığınız kırılma ve yıpranmalara karşı Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan içerisinde barındırdığı antioksidanlar yıpranmaların etkilerini ortadan kaldırmaktadır. Saç derinizdeki ölü hücrelerin yenilenmesini ve nem dengesinin korunması ise Organik Aloe Vera ile sağlamaktadır.

Şampuan özel formülünde yer alan mentol, ginseng, sarımsak ve cüce palmiye ekstraktları ile hücre metabolizmalarında yaşanan yavaşlamaların önüne geçerek hücre metabolizmalarını hızlandırma, saç üretim hızını artırma, saç yoğunluğunun artırılmasını sağlamaktadır.

Yeşilmarka Doğal Dökülme Karşıtı Şampuan Kullanımı

Islak saça masaj yaparak uygulayın ve köpürtün. Bitkisel içerikten faydalanabilmek için en az 3 dakika bekleyin ve bol suyla durulayın. Maksimum fayda için uygulamayı tekrarlayın. Saçlarınızda maksimum bakım için şampuan sonrasında Yeşilmarka Dökülme Karşıtı Saç Kremini de kullanmanızı öneririz. Günlük kullanıma uygundur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir