Kişisel Bakım

Duşta Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Saçlarımız bizler için adeta bir hazine gibidir. Onlara her zaman iyi bakmaya her daim özen gösteriyoruz. Peki saçlarınıza bakım yaparken duşta saç bakımı nasıl yapılır bunun hakkında bilginiz var mı? Yeşilmarka olarak bu yazımızda sizlere duşta saç bakımı nasıl yapılır ve bu konu hakkında önemli tavsiyeler vereceğiz. Kimi insanlar duş esnasında saçlarını sadece şampuanlayıp direkt çıkmayı tercih eder. Fakat ne yazık ki bu saçlarınız için o kadar faydalı bir durum değildir. Eğer gerçekten güzel ve bakımlı saçlara sahip olmak istiyorsanız bu yazımızda vereceğimiz tavsiyelere dikkat ederek saç bakımınızı yapabilir ve harika saçlara kavuşabilirsiniz.

Duşta Saç Bakımı Tavsiyeleri

Duş sırasında kullandığınız şampuanlar, sabunlar ve kremler saçınızın sağlığı açısından oldukça önemlidir. Eğer saçlarınızın güçlü ve sağlıklı olmasını istiyorsanız mutlaka doğal yollar ile üretilmiş olan doğal saç bakım ürünleri tercih etmeye özen gösterin. Aksi takdirde diğer ürünler saçınıza bir süre sonra zarar verebilir ve bu durum saç dökülmesi gibi ciddi sorunlara da yol açabilir.

Doğal saç bakımı ürünü kullanmak içinde sizlere Yeşilmarka olarak tamamen doğal yollar ile üretmiş olduğumuz saç bakım ürünleri hakkında bilgi vermek istiyoruz. Oldukça sık bir şekilde tercih edilen duşta saç bakımı ürünlerimiz için web sitemizi hemen şimdi ziyaret ederek hızlı bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz. Ön bilgilerimizi verdiğimize göre şimdi size duşta saç bakımı için maddeler halinde önerilerimizi detaylı bir şekilde verelim.

  • Duşta Saç Bakımı Sırasında Suyun Sıcaklığı

Duşta saç bakımı yapacağınız zaman suyunuzun sıcaklığını mutlaka doğru oranda ayarlamalısınız. Saç bakımınızı yapacağınız zaman suyunu ne sıcak ne soğuk olmalı, ılık bir sıcaklık olacak şekilde ayarlanmalıdır. Saçınızı ılık su ile yıkarken, saçın tamamını yıkamak yerine öncelikli olarak kafa derisini temizlemeye özen gösterin. Ayrıca şampuan veya sabun ile yıkadıktan sonra saçınızın sağlığı açısından saç kremi kullanın. Kullanacağınız saç kreminin doğal yollar ile üretildiğinden mutlaka emin olun.

Bunun için Yeşilmarka olarak sizler için doğal yollar ile üretmiş olduğumuz duşta saç bakımınız için saç kremi ürünlerimizi incelemenizi kesinlikle tavsiye ederiz. Eğer doğal şampuan ve saç kremi kullanırsanız saçlarınız daha canlı ve parlak görünecektir.

  • Doğru Bir Duşta Saç Bakımı İçin Saçınızı İyice Durulayın

Eğer duş sırasında saçlarınızı gerçekten önemsiyorsanız mutlaka şampuanlamadan önce saçınızı iyice ıslattığınızdan emin olmalısınız. Bu şekilde yaparsanız kullanacağınız şampuan ve kremden daha iyi bir şekilde verim alabilirsiniz. Aynı şekilde saçlarınızı yıkadıktan sonra dikkatli ve temiz bir şekilde saçlarınızı durulamaya özen göstermelisiniz. Unutmayın ki saçlarınız oldukça hassas yapılardır ve onların sağlığı için mutlaka doğru ilgiyi gösterdiğimizden emin olmalıyız.

  • Duşta Saç Bakımı İçin Mutlaka Doğal Şampuan

Yazımızın başlarında bahsettiğimiz için saç bakımınızı yaparken kullandığınız şampuanlara mümkün olduğunca dikkat etmelisiniz. Çünkü duş sırasında saçlarınızın sağlığı ve daha canlı görünmesi için şampuan kullandığınızdan dolayı bu detay oldukça önemlidir. Bu yüzden daha canlı ve parlak saçlarınızın olmasını istiyorsanız saçlarınızı doğru bir şekilde şampuanladığınızdan mutlaka emin olmalısınız.

Ayrıca sizlere tavsiyemiz duşta saç bakımı sırasında doğal yollar ile üretmiş olduğumuz doğal şampuan tercih etmeniz olacaktır. Doğal ürünleri ne kadar çok tercih edersiniz, saçlarınızın sağlığı bir o kadar güzel olacak ve ilerleyen dönemlerde belirli saç hastalıkları ile karşılaşma riskiniz oldukça düşecektir. Bu yüzde duş sırasında mutlaka doğru şampuanı kullanarak saçınızı iyi bir şekilde şampuanlamaya özen gösterin.

  • Duşta Saç Bakımının Vazgeçilmezi: Yeşilmarka Doğal Saç Kremi

Duşta saçınıza bakım yaparken kullandığınız ürünlerden birisi de hiç kuşkusuz doğal yollar ile üretilmiş olan saç kremi olacaktır. Saçlarınız için doğal bakım ürünleri kullanmanız gerektiğinden yazımız içerisinde sizlere sıkça bahsetmiştik. Bizler saçlarınızın sağlığı için işte bu yüzden doğal yollar ile üretmiş olduğumuz ve tüm saç tipleri için uygun olan saç kremi ürünümüzden sizlere bahsetmek istiyoruz. 

Duşta Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Yeşilmarka Tüm Saç Tipleri İçin Doğal Saç Kremi Ürünümüzü İnceleyebilirsiniz.

Tüm saç tipleri için uygun olan doğal saç kremimiz geliştirilmiş formülü saçları ve saç derisini besler. Silikon, PEG, PG, Dimethicone, SLS/SLES(Sodium Laureth Sülfat), Parfüm, Paraben içermediğinden saçın nefes almasını engellemez. Doğada çözünen organik sertifikalı aktifler ekstra nem ve yumuşaklık sağlar. Yeşilmarka Organik İçerikli Doğal Saç Kremi içerdiği hindistan cevizi yağı, soğuk sıkım zeytinyağı, organik shea butter, organik argan yağı, kafein, ProVitamin B5, çörek otu yağı, organik aloe vera, fındık yağı, tatlı badem yağı ve bitkisel gliserin ile saç ve saç derisini besler. Saçları ağırlaştırmaz, onarır, besler ve eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur ve saçların kolay bir şekilde taranmasını sağlar. Bu yüzden 

  • Duş Sonrasında Saçlarınızı İyi Bir Şekilde Tarayın

Duş sırasında saçınıza yaptığınız bakım her ne kadar oldukça önemli olsa da, duştan sonrada da saçlarınızı doğru bir şekilde tarayarak aynı hassasiyeti mutlaka göstermelisiniz. Çünkü kan dolaşımını hızlandırarak oksijen taşınmasını kolaylaştırmanız için saç tarama işlemini sık sık tekrarlamaya özen göstermelisiniz. Doğru bir saç tarama işlemi yapmak istiyorsanız, sıkça kullanılan kökten uca tarama şeklinde değil, saçlarınızı uçlardan başlayarak köklere doğru taramalısınız.

Bu şekilde duşta saç bakımı sonrası saçlarınızı taradığınız zaman, saçlarınızda birbirine karışan teller ayrılacağı için saçınızda olan kırılmalar azaltarak kökten saç gelmesinin önüne geçebilirsiniz. Ayrıca saç tarama işlemi yaparken, duş sonrası doğal yollar ile üretilen nemlendirici ürünler kullanmanız saçlarınızı tararken sizlere oldukça faydalı gelecektir. Her duştan sonra saçlarınızı düzenli olarak tarayacağınız için, mutlaka kendinize has bir fırça belirlemelisiniz ve daima saçlarınızı bu fırça ile taramaya özen göstermelisiniz.

Her saç tipine uygun fırçalar olduğu için kendi saç tipinize uygun fırçayı seçerek saçlarınızı bu şekilde taramanızı sizlere Yeşilmarka olarak kesinlikle tavsiye ederiz. Ve kullanacağınız saç fırçasını ayda en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak mutlaka temizlemelisiniz.

Yeşilmarka İle Saçlarınızı Tamamen Doğal Ürünler İle Buluşturun

Bu yazımızda sizlere, duş esnasında neler yaparak saçınıza en iyi bakımı yapabilirsiniz bu durumdan maddeler halinde bahsettik. Bahsettiğimiz esnada saç bakımı yaparken kullanacağınız ürünlerin tamamen doğal olması gerektiğini belirtmiştik. Yeşilmarka doğal kozmetik prensibi ile ilerliyoruz ve saç bakımı dahil tüm vücudunuzun sağlığı açısından tamamen doğal yollar ile ürünlerimizi sizler ile buluşturuyoruz. Günümüzde artık birçok ürüne ekstra olarak maddeler eklenerek daha farklı hallere gelmesi sağlandığı için, doğal ürün bulma konusunda insanlar ne yazık ki büyük sıkıntılar yaşayabiliyor. Saçlarımız bizler için gerçekten değerli olduğu gibi onlara oldukça güzel bir şekilde bakmakta bizim en büyük görevlerimizden biri. 

Duşta Saç Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Yeşilmarka Doğal Saç Serumu Ürünümüzü İnceleyebilirsiniz.

İşte bu yüzden saç bakımı yaparken ve duşta saç bakımı yaptığınızda kullanmış olacağınız şampuanlar, saç kremleri ve yağların tamamen doğal olması saçınızın sağlığı açısından oldukça güzel olacaktır. Yeşilmarka olarak saçınız için ihtiyacınız olan her ürünü doğal yollar ile üretmeye her zaman gayret ediyoruz. Sizler de şimdi web sitemizi ziyaret ederek bu ürünlerimizi inceleyebilir ve hızlı bir şekilde sipariş vererek doğal ürünlerin faydasına varabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.yesilmarka.com/blog/vucut-gelistirmeye-baslamak-icin-atmaniz-gereken-7-adim/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir