Doğal Kozmetik

Yeni Nesil Doğal Kozmetik

yeni nesil doğal kozmetik

Yeşilmarka doğal kozmetik ve sağlıklı yaşam ürünleri gamımızda bulunan her ürün alışılagelmiş kozmetik ürünlerinden farklılık göstermektedir.  Yeşilmarka doğal kozmetik ürünleri içerisinde kullandığımız ham maddeler özel olarak seçilmektedir. Organik sertifikalı ve doğal içerikli ham maddeler kullanılmaktadır. Kullandığımız ham maddeler özel aktifler içermektedir. Özel olarak geliştirilen Yeşilmarka ürünleri Dünya’nın trendlerine göre geliştirilmiş yeni nesil doğal kozmetik ürünleridir.

Peki nedir? Yeni Nesil Doğal Kozmetik?

Yeşilmarka yeni nesil doğal kozmetik ürünleri kullanım sonrası yağlılık hissi bırakmaz. Yeşilmarka ürünlerimiz içerisinde zeytinyağının en değerli formu olan soğuk sıkım naturel zeytinyağı ve karite yağı (shea butter) bakımından zengindir. Ancak yağ bazlı doğal ham maddelerimize rağmen Yeşilmarka laboratuvarlarında geliştirilen özel formüller sayesinde Yeşilmarka doğal kremler yağlılık hissi vermez. Bu yüzden Yeşilmarka yeni nesil doğal kozmetik ürünüdür.

Yeşilmarka doğal kozmetik ürünlerimiz içerdiği Ecocert ve Cosmos sertifikalı ham maddeler sayesinde kullanım sonrasında hızlıca emilir. Doğal kozmetik ürünlerimizde bulunan ve cilt ile uyumlu aktif maddelerimiz sayesinde inanamayacağınız seviyede hızlı şekilde emilim gerçekleşir. Cildinize uyumlu şekilde geliştirilen Yeşilmarka doğal kozmetik ürünleriyle kullanım sonrası mat görünümlü bir cilde sahip olursunuz. Bu yüzden Yeşilmarka yeni nesil bir doğal kozmetik markasıdır. Yeşilmarka doğal krem çeşitlerimiz içeriğinde bulunan saf, yumuşak ve hafif bitkisel ham maddeler sayesinde ağırlık hissi vermez, kullanım sonrasında fresh ve taze bir his verir. Etil alkol içermeyen ve gimdes helal sertifikalı olan Yeşilmarka doğal kozmetik ürünleri bakım yapar, ağırlaştırmaz ve tazeler. Bu açıdan Yeşilmarka benzersiz yeni nesil bir doğal kozmetik markasıdır.

 

Bir önceki yazımıza https://www.yesilmarka.com/blog/saglik-icin-dogal-kozmetik/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir