Doğal Kozmetik

Sağlık İçin Doğal Kozmetik

sağlık için doğal kozmetik

Doğal Kozmetik Nedir?

İnsanlar ilk zamanlardan bu yana güzellik ve vücut bakımı için birçok materyal kullanmıştır. Geçmişte yalnızca doğada bulunan bitkisel ürünler kullanılırken zamanla gelişen teknoloji ve bilgi birikimi ile artık kozmetik amaçlı fabrikasyon ürünler ortaya çıkmaya başlamıştır. Artan kozmetik ihtiyacından dolayı bitkisel ve kimyasal içerikli kozmetik ürünleri insanların kullanımına sunulmuştur. Yapılan araştırmalar neticesinde bazı kimyasal kozmetik maddelerinin insan ve cilt sağlığına zararlı olduğu tespit edilmiş ve sağlık için doğal kozmetik sürecinde insanların doğal kozmetik ürün arayışı ortaya çıkmıştır. Doğal kozmetik ürünlerinde tanınmış ve güvenilir kurumlar tarafından onaylanmış ham madde ve bileşenler kullanılmaktadır. Sağlık için doğal kozmetik İçerisinde laboratuvar ortamında elde edilmiş zararlı kimyevi bileşenler bulunmayan kozmetik ürünlerini doğal kozmetik ürünü şeklinde tabir edebiliriz. 

Sağlık İçin Doğal Kozmetik Ürünleri?

Son yüzyıl içerisinde birçok yeni hastalık ve insan sağlığını etki eden olgu ortaya çıkmıştır. Artan nüfusun ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına seri üretim yapacak fabrikalar kurulmuş ve ürün sayısı artarken hem kalitesi hem içerik özeni ne yazık ki azalmıştır. Özellikle gıda ve kozmetik ürünlerinde başlayan içerik anlaşılmazlığı son dönemlerde insanların da bilinçlenmesiyle birlikte azalmış ve kullanıcılar tarafından ürünlerin içeriklerine göre seçim yapılarak tercih edilmesiyle birlikte doğal ürünler ihtiyacı ortaya çıkarmıştır. Sağlık için doğal kozmetik ürünleri kullanarak oluşabilecek sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Hastalıklar yalnızca gıda aracılığıyla oluşmaz.

Gıda ürünlerinde olduğu gibi kozmetik ürünlerinde de doğallık, sağlık açısından çok önemlidir. Kozmetik ürünleri vücudumuza doğrudan temas etmektedir. Bu sebeple sağlığa zararlı bileşen içeren kozmetik ürünleri deri altından vücuda girerek gelecekte cilt başta olmaz üzere birçok hastalığa davetiye çıkarabilir. Sağlık için doğal vücut bakım ürünleri kullanımı bu sorunların önüne geçecektir. 

Yeşilmarka ile Sağlıklı Yaşam

Yeşilmarka Sağlıklı Yaşam Ürünleri SLS, SLES, Formaldehit, Paraben, Vazelin, EDTA, Parafin, Alüminyum, Alkol, Boya ve Zararlı Kimyasallar İÇERMEZ!

  • Yeşilmarka doğal deodorant ürünleri içerisinde piyasadaki ter önleyicilerin içinde bulunabilen Alüminyum Zirkonyum, Alüminyum Klorohidrat bulunmaz.
  • Yeşilmarka doğal krem çeşitlerimizde SLS, SLES, Paraben, Formaldehit, Propylene Glycol, Dioksin, Vazelin, Triklosan ve Silikon gibi zararlı hammaddeler ve petrokimya türevleri kullanmamaktadır. Bu ve bunun gibi bileşenlerin zararlarını araştırarak kullandığınız kozmetik ürünlerinde mevcut olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz. Sağlığınız için kozmetik ürünlerindeki içerik kısımlarını dikkatlice inceleyerek kullanımlarınızı bu yönde oluşturmaya önem veriniz. Sağlık için doğal kozmetik ürünlerini tercih edin..

Bir önceki yazımıza https://www.yesilmarka.com/blog/helal-ve-dogal-kozmetik/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir