genel

Ünlü Oyuncuların Güzellik Sırları

Sürekli ekranlardan takip ettiğimiz ünlülerin bu kadar canlı ve dolgun ciltlere sahip olması onların cilt ve saç bakım rutinlerini merak etmemize neden oluyor. Her daim değişen oyunculuk şartlarına göre tenlerinin parlak ve canlı olması da belirli bir uygulamaya yapıyor olmalarından kaynaklanıyor. Cilt bakımı herkes tarafından uygulanması gereken; fakat herkes tarafından aynı malzemelerle yapılabilen bir işlem değildir. Her cilt kendine özgü bir malzemeye ihtiyaç duyar. Bu nedenle yaşadığınız bölgenin iklim koşulları, cilt tipi ve yaş kriterleri dikkate alınarak ürün seçimi yapılmalıdır. Ünlü oyuncuların güzellik sırları da aslında bu şekilde özetleniyor.

Ünlüler için özellikle ekranda ışıldamak ve parlamak gerekir. Bu nedenle hem saç hem de cilt bakımlarına gereken özeni göstermekteler. Sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürme, bakım rutinlerini uygulama ve zararlı alışkanlıklardan uzak durma aktiviteleri ile her daim ekranda parlamaya devam ediyorlar.

Birçok ünlü yüz bakımı için dermatologlar ile cilt tipine uygun bir bakım rutini oluşturmaktadır. Bazı ünlüler ise ailelerinin gizli güzellik sırlarını uygulamaya devam ediyor. Bu yazımızda ünlü oyuncuların güzellik sırlarına dair tüm detayları bulabilirsiniz.

1- Parlayan Cilt Sırrı

Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında ilk maddede parlayan bir cilt için yapılması gerekenler bulunmaktadır. Birçok ünlü geçmiş zamanlardan bu yana tarih sayfalarında yer alan güzellik ikonlarından ilham almaktadır. Süt ve zeytinyağı bu malzemelerin başında gelmektedir. Birçok ünlü manken, taze ve dolgun bir cilt için sütten gelen güzelliği uygulamaktadır. Bir pamuk yardımıyla her gün temiz cilde süt uygulaması ile cildinize ucuz ve etkili bir yöntemle yatırım yapabilirsiniz.

Bir başka ışıldayan cilt tarifi ise yoğurttan gelen güzellik olarak isimlendirilebilir. Yoğurt içeriğinde birçok vitamin ve mineral olması sayesinde cilt üzerinde antioksidan bir etki oluşturmaktadır. Gün içerisinde hem yoğurt tüketmek hem de cilde uygulamak cilt sağlığınız için oldukça etkili sonuçlar kazanılmasına destek olur Yoğurt uygulaması sonrasında cildin durulanması gerekir. Düzenli uygulama sonrasında cildin daha nemli ve yumuşak olduğunu gözlemleyeceksiniz.

2-Muhteşem Göz Sırrı

Gözler ve mimikler oyuncular için oldukça önemlidir. Bir ifadeyi ve etkiyi karşı tarafa hissettirmek için etkileyici bakışlara sahip olmak gerekir. Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında bu nedenle etkileyici gözlere sahip olmak da bulunur. Gözlerin etkileyici olabilmesi için doğru şekilde yapılmış göz bakımı ve makyaj tüyoları gerekir. Yüz bölgesinin neme en çok ihtiyaç duyan bölgelerinden olan göz çevresi için düzenli bakım yapılması gerekir. Bu nedenle göz çevresi kremlerinin ve yaşlanma karşıtı kremlerin kullanımına özen gösterilmelidir.

Göz ve cilt sağlığının bütünlüğünün korunması amacıyla bol bol su tüketilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Düzenli beslenme ile içerisinde su ve lif oranı yüksek besinler tercih edilerek cildin nem dengesinin korunması sağlanmalıdır. Göz çevresinin ve nemli olması gereken yüz bölgesinin nemini koruyabilmesi için antioksidan içeriğe sahip olan besinlerin tüketimine de dikkat edilmelidir.

Güzellik sırları doğrudan mutfaktan gelebilir. Bu nedenle evinizde kendi hazırlayabileceğiniz doğal nemlendiriciler ile göz çevrenizde kırışıklık oluşumunu engelleyebilirsiniz. Gül suyu uygulaması birçok ülkede doğal içerikli olması nedeniyle göz bakım ürünlerinde tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra vazelin uygulaması da göz altı morluklarında ve göz çevresi kırışıklıklarında etkili olabilmektedir.

3- Sivilce Önleme Sırrı

Ünlü oyuncuların birçoğu gençlik dönemlerinde akne ve sivilcelere savaş açmıştır. Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında düzenli cilt bakımı yer alıyor. Cilt temizliğinin akne ve sebum oluşumunu engellemesi üzerine birçok araştırma bulunuyor. Yüzün cilt pH’ına uygun ürünlerle temizlenmesi ile cildi etkili bir şekilde temizlenmesi sağlanmaktadır. Buna ek olarak yüzün uygun olmayan ürünlerle sık sık temizlenmesi ise beklenenin aksine siyah nokta, sebum ve sivilce oluşumunu tetiklemektedir. Bu nedenle cildini iyi tanımak ve doğru ürün seçmek gereklidir. Bazı cilt tiplerinde günde 1 kere bazılarında ise 2 defa yıkamak gereklidir. Eğer sivilce oluşumuna yatkın bir cildiniz varsa kimyasal içerikli ürünlerden uzak durmak ve dermatoloğa başvurmak gerekir.

Yüz bölgesi cildimizin en hassas bölgelerinden olması nedeniyle bu bölgede kullanılan cilt bakım ürünlerinin kaliteli ürünler olmasına dikkat edilmelidir. Bu ürünler cilt tarafından kolayca emilmesi ile birçok durumu da beraberinde getirmektedir. Cilt sağlığı için ürünlerin paraben, SLS, fosfat ve türevlerini içermediğinden emin olmanız gerekir.

4- Yüz Temizleme Trendi

Yüz temizleme şekli ve kullanılan ürünler birçok ünlü tarafından değişkenlik göstermektedir. Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında cilt bakım rutininin vazgeçilmez adımlarından biridir. Birçok ünlü tüketebildikleri ürünleri güzellik bakımlarında kullanmayı tercih ediyor. Özellikle kahve telvesi, avokado, limon, salatalık, domates, süt ürünleri gibi ürünler cilt temizliğinde günümüzde sıklıkla kullanılmaktadır. Kahve telvesi, cildin ölü deriden arındırılması için sıklıkla başvurulan doğal ürünlerden biridir. Cildin yenilenmesini sağlayan ve besleyici özelliklere sahip olan süt ürünleri de ön temizleme işleminde kullanılmaktadır.

Cildin daha canlı ve genç görünmesini sağlamak için düzenli olarak peeling yapmak ve cildi derinlemesine temizlemek gerekir. Cilt bakımında nazik hareketler kullanılması cilt yüzeyinin hasar görmemesi için önemlidir Eksfoliasyon işlemi olarak da bilinen cildin soyulması, peeling, ölü deriden arındırma işlemi ile ciltte kalıcı hasarlar verilmesi önlenmelidir.

5- Yüz Masajı Uygulaması

Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında bir diğer önemli başlık ise yüz masajı ve yüz yogası uygulamalarıdır. Cildin ihtiyacı olan besleyici serum veya vitamin desteği cilde uygulanarak belirli hareketlerle kırışıklık oluşabilecek bölgelere masaj yapılır. Daha etkili bir yöntem ise yüz yogası uygulamasıdır. Bu tarz kan dolaşımını harekete geçiren hareketler cildin kolajen üretimini de tetiklemektedir. Cildin doğal rengini kazanmasını ve gençliğini koruması ise erken yaşlarda başlanması tavsiye edilmektedir. E vitamini, C vitamini, antioksidan gibi cildin ihtiyacı olan özellikleri taşıyan ürünlerin dermaroller aracılığıyla cildin alt tabakalarına da etki etmesi sağlanmalıdır. Ardından basit ve kolay masaj hareketleri ile yüze masaj uygulanmalıdır.

Ünlü Oyuncuların Güzellik Sırları

Yeşilmarka Dermaroller ürününe sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ünlü oyuncuların güzellik sırları arasında altın değerinde bir sır olan masaj uygulaması öncesinde kullanılan dermarollerı Yeşilmarka internet sitesi üzerinden temin edebilirsiniz. Cildinizin ve saçlarınızın ihtiyacı olan tüm doğal bakım ürünlerini inceleyebilirsiniz.

6- Göz Altı Kremi

Günümüzde ünlü oyuncuların güzellik sırları denilince birçok tüyo bulunmaktadır. Özellikle ilerleyen yaşlarına rağmen güzelliğini korumayı başaran önemli isimler göz kremlerine vurgu yapmaktadır. Gözler yorgunluğu, yaşı, kusurları en hızlı görebileceğiniz yüz bölümünü oluşturduğundan özel bir bakım rutini gerektiriyor. Göz çevresinde etkili bir bakım için yoğun nemlendirici etkiye sahip olan doğal ürünlerin kullanımı tavsiye edilmektedir. Ayrıca göz çevresinde oluşan şişlik ve morlukların giderilmesinde buzlu doğal ürünlerin mucizesinden faydalanmak da gerekir. Göz çevresinde oluşabilecek kusurlar için buz kalıplarına maydonoz suyu veya salatalık suyu konularak buzlukta donması sağlanır. Ardından buz küpleri göz çevresine nazik hareketlerle uygulanır. Bu işlem durulama gerektirmez.

Ünlü Oyuncuların Güzellik Sırları

Yeşilmarka Doğal Göz Altı ve Çevresi Kremi ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ünlü oyuncuların güzellik sırları basit tekniklerden oluşmaktadır. Bunların içerisinde en basiti ise sadece doğal ürünlerin kullanımıdır. Doğadan gelen kaliteyi günlük olarak saç ve cilt bakım rutinlerinde kullanmaları ekranlarda ışıltılarını ve parıltılarını her daim korumalarını sağlamaktadır.

Önceki yazımıza https://www.yesilmarka.com/blog/erken-yaslanma-icin-alabileceginiz-5-onlem/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir