Doğal Dudak Bakım Ürünleri

Kış Aylarında Doğal Dudak Bakımı

kış aylarında doğal dudak bakımı

Güneşten ve sıcaktan, soğuktan ve rüzgârdan dudaklarımız kuruyor, yıpranıyor, çatlıyor bunun için düzenli kış aylarında doğal dudak bakımı yapmamız şart.

Ayrıca yeterli miktarda su içmemekte dudakların kuruyup çatlamasına sebep olur.

Peeling yaparak kış aylarında doğal dudak bakımı ile dudağımızdaki ölü hücreleri temizleyip, kan dolaşımını arttırarak canlandırmak ve pürüzsüzleştirmek zor değil.

Doğal ürünlerle evde kolayca hazırlayabileceğiniz peeling karışımları ile düzenli olarak kış aylarında doğal dudak bakımı yaparak sağlıklı dudaklara kavuşmak çok kolay.

Doğal dudak bakımı 2 aşamalı olarak dudak peelingi yapmak ve peeling işleminden sonra dudakları nemlendirmekten oluşuyor.

Kış Aylarında Doğal Dudak Bakımı Tarifleri:

Bal ve Tuz ile Dudak Peelingi

1 Çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı deniz tuzu veya kaya tuzunu karıştırın ve dudaklarınıza yumuşak ve dairesel hareketlerle 2-3 dakika uygulayın, Ilık suyla yıkayın.

Kahve ve Zeytinyağı Peelingi

1 Çay kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kahveyi karıştırıp, dudaklarınıza yumuşak ve dairesel hareketlerle 2-3 dakika uygulayın, Ilık suyla yıkayın.

Tüm bu peeling uygulamasından sonra dudakları nemlendirmek de çok önemlidir, peeling sonrasında mutlaka doğal bir dudak balmı sürün(vazelin gibi petrol türevi ürünleri kullanmanızı tavsiye etmeyiz.) ve dudaklarınızın bakımını tamamlayın.

Yeşilmarka Doğal Dudak Balmı, shea butter ve soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağı, hindistan cevizinden oluşan organik sertifikalı nemlendiricilerle dudaklarınızın nem dengesini korumanızı ve dudaklarınızın doğal yollarla beslemesini sağlar ve ihtiyacı olan bakımı yapar.

Bu sayede  dudaklarınız aynı zamanda güneşin zararlı etkilerinden de korunacaktır.

Peeling ve dudak balmı ile bakımınızı gece uygulamanızı tavsiye ederiz.

Bir önceki yazımıza https://www.yesilmarka.com/blog/karite-shea-yagi-nedir-zararli-mi/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir